Ben jij die gedreven new business/ sales trainee (16 – 32 uur p. week)?

Top Freelancers
Ben jij die gedreven new business/ sales trainee (16 – 32 uur p. week)?

Ben jij die gedreven new business/ sales trainee (16 – 32 uur p. week)?

PinkTalent is op zoek naar een ambitieuze en proactieve new business collega (sales trainee). Je komt te werken bij een start up met een vernieuwende en disruptieve strategie. We groeien snel en timmeren hard aan de weg om hét matchingsplatform te worden in de IT. Met deze groei van ons bedrijf willen jou de mogelijkheid geven om mee te bouwen aan nieuwe business en sales.

Het is jouw taak om nieuwe klanten te vinden en te boeien. Dit door het uitdragen van de kracht van PinkTalent als platform. Met onze unieke matching maken wij juist het verschil en dit verschil laat jij aan onze (potentiële) klanten zien.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het (mede) identificeren van mogelijke klanten en het goed gevuld houden van onze sales-funnel in ons CRM systeem, het komen tot afspraken door middel van o.a. telefonisch en online acquisitie middels diverse sociale-kanalen. Daarnaast ga je potentiële klanten door middel van een online demo uitleggen wat pinktalent kan en welke problemen het voor onze klanten oplost. Als kers op de taart zorg jij ervoor dat men ook echt duurzaam, vanuit win-win, klant wordt van PinkTalent.

Geen zorgen, je wordt niet in het diepe gegooid, je wordt begeleid en getraind om een top new business collega te worden door onze ervaren coaches. Hierbij bekijken we samen wat de beste aanpak is en hoe jij deze (met hulp) kunt realiseren om zo effectief mogelijk aan onze new business doelstellingen te werken.

Wat zoeken we in jou?

Met een traineeship (kan ook in bijbaan) bij Pinktalent, bieden wij je een unieke (door-) start van je carrière. Wij zoeken daarom ook naar een ambitieuze new business collega die voldoet aan de onderstaande punten:

 • Jij volgt (3de/4de jaar) of hebt een Hbo-Opleiding in Sales, Marketing of Communicatie

Na je afstuderen wil je graag fulltime aan de slag in een new business/ sales functie.

 • Jij bent resultaatgericht, leergierig, overtuigend, proactief, positief ingesteld.
 • Je beschikt over commercieel inzicht en je hebt een winnaarsmentaliteit.

Pre is dat jij:

 • Affiniteit hebt met IT
 • Al enige commerciële ervaring hebt opgedaan (denk aan callcenter, deur aan deur, etc..).

Wat mag je van PinkTalent verwachten:

Ok, we vragen misschien best veel van je, maar daar krijg je ook heel veel voor terug:

 • Een marktconform salaris, met ook nog een uitstekende bonusregeling voor elke klant die via jouw bemiddeling zich aansluit bij PinkTalent, Reiskostenvergoeding en notebook
 • Thuis werken, minimaal 1 keer per week fysiek op ons mooie kantoor aan de Ceresstraat in Breda
 • Interne training tot sales specialist gegeven door een ervaren sales goeroe
 • 1 maal in de maand een gave vrijdagmiddagborrel in hartje Breda
 • Brabantse gezelligheid met een klein snufje Rotterdamse humor.
 • Je bent een volwaardig lid van het team, dus natuurlijk ga je mee naar onze legendarische uitjes

Starten:

Begin juli 2021 (in overleg, andere startdatum mogelijk).

PinkTalent stelt zichzelf aan je voor:

Hoe het begon – Het nieuwe IT inhuren

In 2021 is PinkTalent hard gegroeid. Het team achter PinkTalent heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld. Zowel inhoudelijk als op het gebied van inhuur & recruitment. We vonden dat de huidige matchingsplatformen te gebruikersonvriendelijk waren en/of te duur. Vaak met dure abonnementsconstructies waar je minimaal een jaar aan vastzit.

 Dat kan beter vonden we

Dus bedachten we een nieuw platform. Pinktalent is een online platform voor opdrachtgevers, IT-freelancers en detacheringsbureaus met eigen beschikbaar personeel, waarbij iedereen zelf de ruimte heeft om de regie te nemen over werk en inhuur.

Inmiddels tellen wij ruim 700 freelancers en tientallen opdrachtgevers. Waarbij de match mede plaats vindt op hard- en softskills. Op PinkTalent is geen plaats voor tussenbureaus die niks toevoegen maar wel de inhuurketen onnodig lang maken. Een gesloten platform met gecontroleerde freelancers, opdrachtgevers en detacherings-/bemiddelingsbureaus.

Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op!

Jeroen Jacobs kijkt met jou naar de beste fit en beantwoord graag je vragen:

Telefoon: 06-31641821 of stuur een Whatsapp. Of reageer door middel van onderstaand formulier. Old school via de mail kan ook: [email protected]