Eigen contactpersoon
in Nederland

Zo werken wij voor de beste Match

Om zo goed mogelijk in specifieke behoeftes te kunnen voorzien wordt er voor elke klant en zelfs elk project gekeken naar wat er nodig is voor het beste resultaat. Dit doen we door te kijken naar The Match. Of het nu gaat om één enkele IT-expert of een geheel nieuw dedicated remote-team (RTaaS). Samen bepalen we met elkaar welke profielen, hoe deze gaan integreren met de organisatie en hoe de samenwerking optimaal wordt georganiseerd.

Naast de juiste technische skills moet de IT-professional ook binnen de bedrijfscultuur passen. Als opdrachtgever beslist je wie er in het team komt, het zijn in principe jouw eigen collega’s op afstand.

Als het gaat om onze RTaaS dienst. Waarbij een volledig team wordt neergezet zal de dagdagelijkse aansturing begeleid worden door een van onze project managers/Product Owners en/of ScrumMasters. Zij evalueren voortdurend de samenwerking, output en werktevredenheid van de de professionals. De aansturing wordt aangepast om te voldoen aan de voortbrenging van de organisatie. Zo werken we met diverse schaalbare project en agile methodes.

Ons prijsmodel en Nederlandse wetgeving & zekerheid

Wij werken met vaste tarieven per professional. Het maandbedrag van een professional bestaat uit het salaris (afhankelijk van niveau) en onze fee (facilitaire kosten en dienstverlening). Wel zo transparant.

Je gaat een Nederlands contract aan en ontvangt ook een Nederlandse factuur. Gedurende de proeftijd in de eerste twee maanden is de samenwerking dagelijks opzegbaar. Na de proeftijd is voor iedere individuele medewerker het contract maandelijks opzegbaar.

 

Wij zorgen voor een geweldige plek om te werken

Wij verzorgen de werkomgeving van de IT-professionals, dit doen we samen met onze partnerbedrijven in de landen zelf. Zo regelen we dat alle kantoorfaciliteiten zoals laptops, kantoorautomatisering, schermen, headsets, etc… geregeld zijn.

Ook zorgen we dat het on-boarden van mensen op gezette tijden in Nederland kan plaatsvinden. Zo dragen we extra zorg voor integratie, begrip voor elkaars cultuur en voor een betere onderlinge samenwerking.

Daarnaast zijn wij actief bezig met de IT-community waarin het onderling delen van kennis wordt gestimuleerd. Tevens worden er meermaals meet-ups, Hackatons, borrels en feestjes gegeven om onze experts gemotiveerd en blij te houden.

Samen de tijd nemen voor een kop koffie of thee?

Up to date blijven over onze diensten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!