Eindelijk de sprong maken naar zelfstandig ondernemer?

Top Freelancers
Eindelijk de sprong maken naar zelfstandig ondernemer? Praat er eens over met Jeroen.

Alles wat je altijd al wilde weten over het “70/30model en freelancen

Momenteel is de markt erg goed voor IT specialisten, en als je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe een volgende stap in je IT carrière eruit zou kunnen zien.

Toch die stap naar zelfstandig ondernemer maken, of (voorlopig) kiezen voor een tussenvorm, zoals bijvoorbeeld de “70/30” variant waarbij 70% van het uurtarief naar jou gaat.

Wat past beter bij je, een “70/30” model of freelancen? En wat zijn de voor- en nadelen?

Lastige vraag wellicht, en wie kan je beter daarbij helpen dan Jeroen. Plan een vrijblijvend (en gratis, uiteraard) 20 minuten gesprek in met Jeroen.  Gewoon een eerlijk gesprek waarbij Jeroen uit eigen ervaringen je helpt de voors en tegens te benoemen.

Een gesprek waarin je vragen als; “wat komt er allemaal bij kijken als ik ga freelancen?”, “hoe kom ik aan opdrachten?”, “welke risico’s loop ik?” en nog vele anderen kunt stellen. Klik op de button hieronder om via Calendly een afspraak in te plannen. 

Over Jeroen Jacobs:

Jeroen is 15 jaar geleden, na een relatief kort dienstverband bij Logica zelf gestart als freelance IT  professional.  Circa 5 jaar geleden is Jeroen gestart met zijn eigen detacheringbureau Informatus IT met eigen IT consultants, gebaseerd op een “70/30” achtige constructie.

Recent is Jeroen tevens mede eigenaar van PinkTalent B.V., het bedrijf achter PinkTalent.nl, een innovatief platform wat (o.a. freelance) IT professionals, opdrachtgevers en detacheringsbureaus samenbrengt.