Opdracht details:

Top Freelancers

Functioneel applicatie beheerder

  • Type opdrachtRemote en op locatie
  • Job DuurMeer dan 12 maanden
  • Project NiveauMedior niveau
  • Verwachte startdatum*---OPDRACHT GESLOTEN---
  • Utrecht
  • €65,00 - €80,00
  • ---OPDRACHT GESLOTEN---

De vacature

Hoe ziet je werkdag er uit?
Je begint de ochtend door ons Slack channel te checken om zo direct te weten wat er speelt binnen het TOPAAS-platform en wat de status is van onze diensten, je beantwoordt een vraag van een gebruiker in de TOPAAS lounge op Slack en kijkt of Support of Coaching iets van je nodig heeft. Dan is het tijd voor de stand-up van jouw team, waarbij je vertelt met welke Product Backlog Items op het Kanban Board je bezig bent en of je impediments ervaart. Tijdens de stand-up haal je het net op met je collega’s en bespreekt de aanpak van het werk aan de openstaande issues.

11 uur; tijd voor een Refinement sessie met de Product Owner: Samen met je team praat je details door van hoogst geprioriteerde Product Backlog Items, kijkt of alles duidelijk is, aan de Definition of Ready (DoR) voldoet, en of er geschat kan worden voordat een item op Ready wordt gezet.

Tijdens je lunch-break denk je vast na over verbeterpunten die je kunt opbrengen in de Retrospective van morgen en bedenkt dat je ook positieve feedback wil geven aan je teamleden, omdat ze altijd vriendelijk, open en sociaal zijn en je goed hebben geholpen toen je laatst helemaal vast zat met een incident.

Na de lunch check je even in met de Scrummaster omdat je wil overleggen over het Scrumban proces in jouw team. In de middag kan je ongestoord met de andere engineers werken aan de openstaande items. Je schrijft een blogpost om de gebruikerscommunity te informeren over de nieuwe mogelijkheden in het platform en corrigeert nog een laatste instelling in de SSO configuratie van één de producten. Je doet nog een snelle peer-review en bedenkt dat het misschien goed is om een kennissessie te organiseren over jouw expertise, zodat we de tooling met het hele team naar een hoger plan kunnen trekken.

Je sluit de dag af door de backlog items te voorzien van een statusupdate zodat jij en je team goed voorbereid de volgende dag in gaan.
Ook vinden wij het (in deze tijd van thuiswerken), belangrijk om genoeg ontspanning en humor uit je werk te halen. Hiervoor bieden we genoeg ruimte in de dagelijkse gang van zaken en organiseren we wekelijks even een gezellig momentje. Het wordt altijd gewaardeerd als je een goede mop weet, een korte pubquiz uit je mouw kan toveren of iets spannends kan vertellen over je hobby’s.

Vereiste vaardigheden:

Opdracht categorieën:

Gewenste softskills:

Benodigd voor deze freelance IT opdracht:

Verwachte startdatum van het project

4 April 2022