Opdracht details:

Top Freelancers

Medior Software Engineer

  • Type opdrachtRemote en op locatie
  • Job Duur6 t/m 12 maanden
  • Project NiveauMedior niveau
  • Verwachte startdatum*---OPDRACHT GESLOTEN---
  • Gelderland
  • €60,00 - €85,00
  • ---OPDRACHT GESLOTEN---

De vacature

Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer, helaas door COVID 19 voorlopig nog voornamelijk vanuit huis, al zijn er in overleg met manager en team mogelijkheden op locatie te werken. Om even je zinnen te verzetten kan je hier met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken.

Omdat het Kadaster innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
De focus van de werkzaamheden richt zich op de doorontwikkeling en het onderhoud van het systeem KOERS. KOERS vormt het hart van de kadastrale registratie van onroerende zaken en zakelijke rechten (basisregistratie Kadaster, BRK) en zorgt voor de inwinning, controle en registratie van ontvangen stukken in de BRK, en het beschikbaar stellen van deze gegevens. Dagelijks worden duizenden stukken, zoals hypotheekaktes en aktes van levering, door notarissen aangeboden.

KOERS is een onmisbare schakel binnen de basisregistratie van het Kadaster en wordt beheerd en doorontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en tooling.

Wij ontwikkelen op een Java backend. Het Axon framework faciliteert ons in het toepassen van event sourcing en CQRS. De Continuous Delivery pipeline wordt volledig containerized met Docker, door de gehele OTAP straat. Pipelines zijn scripted met Jenkinsfiles. We hanteren korte feedback loops om daarmee een beter gevoel te ontwikkelen voor wat onze klanten en gebruikers nodig hebben.

Opdrachtomschrijving
De software engineer werkt aan de doorontwikkeling en het onderhoud van de backend services die van belang zijn voor de controle-, registratie- en informatieservices van KOERS. Het ontwerpen, realiseren en automatisch testen van de software is de kern van de functie.

Vereiste vaardigheden:

Opdracht categorieën:

Gewenste softskills:

Benodigd voor deze freelance IT opdracht:

Verwachte startdatum van het project

25 April 2022