Opdracht details:

Top Freelancers

Ops engineer

  • Type opdrachtRemote en op locatie
  • Job Duur6 t/m 12 maanden
  • Project NiveauJunior niveau
  • Verwachte startdatum*---OPDRACHT GESLOTEN---
  • Utrecht
  • €75,00 - €90,00
  • ---OPDRACHT GESLOTEN---

De vacature

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP’ers die zichzelf offreren.

De Basisvoorziening Vreemdelingen is een voorziening voor de (Europese) vreemdelingenketen waar meerdere informatiesystemen van verschillende overheidsorganisaties bij elkaar komen. Op dit moment werken er drie DevOps-teams voor de BVV. De functionaliteit van de verschillende systemen wordt verder uitgebreid naar aanleiding van vernieuwde regelgeving. De BVV heeft een centrale rol in de IV-ondersteuning van zowel de netwerkpartners als van de operationele politiecollega’s die in het Vreemdelingendomein werken. Van de Ops engineer die wij zoeken verwachten wij een DevOps-mindset met T-shaped skills.

Het realiseren van een migratie vanuit een “klassieke” VM-omgeving naar een containerplatform voor de applicaties die worden gebruikt voor het Europees Visum systeem.

De details van deze applicaties zijn heimelijk en kunnen pas na gunning en een afgeronde screening gedeeld worden met de opdrachtnemer.

Je bent verantwoordelijk voor de applicatie en infrastructuur van ontwikkelen tot beheer en van testen tot inrichting van de monitoring. Je bent ook verantwoordelijk voor het configureren van de buildstraat en de deployment van de applicatie.

 

Vereiste vaardigheden:

Opdracht categorieën:

Gewenste softskills:

Benodigd voor deze freelance IT opdracht:

Verwachte startdatum van het project

6 June 2022