Opdracht details:

Top Freelancers

Senior Full Stack DevOps ontwikkelaar

 • Type opdrachtRemote en op locatie
 • Job Duur6 t/m 12 maanden
 • Project NiveauSenior niveau
 • Verwachte startdatum*---OPDRACHT GESLOTEN---
 • Utrecht
 • €85,00 - €110,00
 • ---OPDRACHT GESLOTEN---

De vacature

Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie en functionele (door)ontwikkeling van de systemen Documentum (DMS), Captiva en AppWorks. Met deze systemen digitaliseren en beheren we duurzaam en politiebreed document- en casemanagementprocessen. Een verantwoordelijke en uitdagende job dus, waarmee je alle primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen binnen de politie ondersteunt.

Voor proceseigenaren ben jij een belangrijk aanspreekpunt. Zij willen een eindproduct dat jij scherp stelt en met jouw heldere visie uitdraagt binnen je Scrumteam. Je prioriteert requirements, managet de roadmap, de bijkomende budgetten en de beschikbare resources, en je monitort de voortgang. Ook plan je de release van het eindproduct en onderhoud je de product-backlog.

Ondertussen volg je alle relevante marktontwikkelingen op de voet en analyseer je die. Zodat je jouw visie binnen no time kunt bijstellen als de situatie daarom vraagt.

De roadmap voor Appworks stem je af met de senior productowner en de teamchef Documentaire Informatievoorziening (DIV).

Vervolgens manage jij de transitie naar een nieuw systeem (AppWorks) met een modernere functionaliteit. Hoe uitdagend wil je het hebben?

De verantwoordelijkheid nemen voor de implementatie en functionele doorontwikkeling van Documentum, Captiva en AppWorks;

Professionele relaties en netwerken opbouwen en onderhouden met proceseigenaren, leveranciers, Scrumteams en opdrachtgevers;

De beste oplossingen realiseren waarin je de klantbehoefte centraal stelt;

De inhoud van de product-backlog op orde houden en rapporteren over de status ervan.

Het opstellen van een productvisie voor informatiebeheersystemen en de verantwoordelijkheid nemen voor de implementatie en functionele doorontwikkeling  van Appworks, Captiva, Documentum (DMS) en de RecordManagement Apllicatie (RMA).

Jij bent verantwoordelijk voor de functionele (door)ontwikkeling van de systemen Documentum, Captiva en AppWorks.

Afdeling Informatiemanagement/Informatievoorziening (IM/IV)

(gedelegeerde) Proceseigenaren

Team DIV

 • Kandidaat heeft een HBO-diploma in de richting van Technische Bedrijfskunde;
 • Kandidaat heeft een certificaat Professional Scrum Product Owner.

 • Aantoonbare werkervaring met Agile werken en/of Scrum
 • Kandidaat heeft minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als productowner;
 • Aantoonbare werkervaring met de inrichting van DMS/RMA en processystemen;
 • Aantoonbare werkervaring met de archiefwet en regelgeving
 • Aantoonbare werkervaring met duurzaam informatiebeheer (DUTO)

 

Graag boek je collectieve resultaten. Daarom zoek je actief de samenwerking met collega-productowners en andere stakeholders. Je kunt goed luisteren; wat je oppikt, vertaal je door naar je eigen werkzaamheden en die van je teamgenoten. Helder en duidelijk communiceren staat bij jou hoog in het vaandel en je empathisch vermogen is groot. Voor iedereen ben jij een aanspreekpunt. Tenslotte ben je doortastend en durf je verantwoordelijkheid te nemen.

Maatschappelijke-oriëntatie: Is alert op en verdiept zich in de relevante (maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke) ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en benut deze kennis effectief voor de eigen functie of organisatie.

Organisatiesensitiviteit: Speelt in op interne politiek en is alert op veranderingen binnen de organisatie. Onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de andere organisatieonderdelen.

Overtuigingskracht: Speelt in op interne politiek en is alert op veranderingen binnen de organisatie. Onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de andere organisatieonderdelen.

Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in.

Netwerkvaardigheid: Ontwikkelt en onderhoudt relaties, allianties en coalities buiten de eigen organisatie en benut deze voor het verkrijgen van informatie, steun en medewerking.

Flexibel gedrag: Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden.

Vereiste vaardigheden:

Opdracht categorieën:

Benodigd voor deze freelance IT opdracht:

Verwachte startdatum van het project

1 August 2022