RTaaS: Remote Team as a Service
Dedicated development team

Wat is een dedicated development team & hoe start ik?

Een dedicated (Remote) Development team is een samengesteld team met professionals die samenwerken aan een project op afstand. Het zijn Multidiciplinaire teams waarbij elk team-lid zijn/haar eigen expertise inzet om, samen als team, voor jou aan het werk te gaan. Het team werkt voor één bedrijf of project. Het streven van een RTaaS team is om snel, effectief en efficient te werken vanuit een focus gericht op het resultaat. Wij als PinkTalent faciliteren goede samenwerking, communicatie en afstemming. Het succes van elke samenwerkig staat op goede onderlinge afstemming. 

Wil ook jij graag starten met een Remote (RTaaS) dedicated development team of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Een dedicated development team als verlengstuk van je organisatie

 

De meest gangbare vorm van Nearshoring is het neerzetten van één of meerdere dedicated team(s). Een dedicated (Remote) Development team is een samengesteld team met professionals met ieder hun eigen expertise, die samenwerken op afstand. Ze werken samen als één team, met één missie voor jouw project of bedrijf. Denk aan het digitaliseren van je bedrijf, razendsnel producten ontwerpen, software ontwikkelen of het bouwen van een app of website. Het grootste voordeel van een dedicated development team is dat ze volledig, met 100% toewijding, voor jou aan de slag gaan.

0
jaar ervaring
0 +
Klanten
0 +
IT-Professionals

Voordelen Nearshoring

1   Focus op jouw core-business, de programmeurs vinden wij.

2   Mogelijkheid om snel op te schalen.

3   Volledige betrokkenheid in het recruitmentproces. Jij selecteert uiteindelijk je eigen kandidaten.

4   Volledige controle over het proces, je communiceert direct met je eigen ontwikkelteam. (100% toegewijd aan jouw project).

5   Geen zorgen om kantoorruimte, apparatuur, administratie of ondersteunend personeel.

6   Aantrekkelijke prijsstelling

7   De eerste 2 maanden betreft een proefperiode en is het contract dagelijks opzegbaar, daarna per maand.

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening in onderstaande video:

Onze expertises

Samen de tijd nemen voor een kop koffie of thee?